fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Wommels

Uitvaartverzorging Wommels e.o.

Bij de invulling van een uitvaart zijn ruimte en tijd van groot belang. Tijd om na te denken, om keuzes te maken. Als uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart houden wij rekening met mensen in rouw. Wij passen ons tempo aan. Wij regelen dat wat nodig is en geven vooral ruimte. Zodat u in alle rust kunt nadenken en eigen keuzes kunt maken. Wij zijn werkzaam met onze uitvaartverzorging in Wommels en wij geven samen met u vorm en inhoud geven aan het afscheid.

Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf. U wilt graag bewuste keuzes maken, dan is het van belang dat u weet wat er eigenlijk allemaal moet en wat er kan en mag bij een uitvaart. Wij bieden deze professionele en persoonlijke uitvaartverzorging in Wommels. Wij geven u als nabestaanden die ondersteuning die u nodig heeft om zo stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid.

Onafhankelijke en kleinschalige uitvaartverzorging in Wommels

Soms kunnen ervaringen met andere uitvaarten helpend zijn om uw keuze te bepalen. Wat is voor u belangrijk is. De sfeer van het afscheid, de ‘klik’ met de uitvaartbegeleidster of de stijl van werken? Bij Haaksma & de Haan Uitvaart denken wij mee en zoeken wij samen met nabestaanden naar dat wat past. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken. Uw keuzevrijheid voor passende uitvaartverzorging in Wommels is heirdoor gewaarborgd. Wij zijn creatief in het vinden van mogelijkheden en oplossingen. Deze coachende werkwijze geeft u de ruimte om een persoonlijk afscheid voor te bereiden. Een uitvaart als een troostvolle en blijvende herinnering.

Werkgebied voor een uitvaart in Wommels

Vaste gewoonten zijn niet meer zo vast, alles wordt een beetje anders. Elk afscheid is immers anders door een persoonlijke inbreng van nabestaanden. Het is mogelijk om eigen keuzes te maken. Vandaag de dag een breed en divers aanbod van uitvaartondernemers. Grenzen vervagen en steeds meer mensen kiezen bewust voor een bepaalde stijl en kwaliteit. In ons werk zijn wij niet gebonden aan een vaste plaats. Wij werken naast onze uitvaartverzorging in Wommels ook in andere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied met onze uitvaartverzorging rondom Wommels. Wij werken vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega –Oranjewoud – AkkrumJubbegaGorredijk – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenLeeuwardenFraneker – Surhuisterveen

U bent op zoek naar passende uitvaartverzorging in Wommels?

Wilt u met ons kennismaken voor uitvaartverzorging in Wommels? Vraag een kosteloos oriëntatie gesprek aan en onderzoek uw wensen, mogelijkheden en de daar aan verbonden kosten. U kunt ons bereiken op 0515-558683. Wij zijn u graag van dienst met onze uitvaartverzorging in Wommels.