fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Wolvega

Uitvaartverzorging Wolvega e.o.

Bent u op zoek naar uitvaartzorg en begeleiding die bij u en uw situatie past ? Niet elke uitvaartondernemer werkt op een zelfde manier. Wie past het beste bij u? Steeds vaker onderzoeken mensen mogelijkheden voor het afscheid. De uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart zijn ook werkzaam als uitvaartbegeleidster in Wolvega. Zij kunnen u ondersteunen en helpen bij het afscheid, een afscheid dat zo goed mogelijk bij u past.

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Dat kan in alle rust op de dagen na het overlijden en de dag van het afscheid. Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf. Als u bewuste keuzes wilt maken dan is het van belang dat u weet wat er eigenlijk allemaal moet en wat er kan en mag bij een uitvaartverzorging in Wolvega. Als professionele uitvaartvrouwen met een sociaal hart bieden wij een unieke en persoonlijke uitvaartbegeleiding, begeleiding die aansluit bij het leven van overledene en nabestaanden. Door tijd en ruimte te geven ontstaat er rust. Dit geeft nabestaanden de mogelijkheid om stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid.

Onafhankelijke en kleinschalige uitvaartverzorging in Wolvega

Sommige mensen kiezen voor een bepaalde uitvaart omdat ze denken dat het zo hoort of moet. Bovendien kunnen de emoties rond een overlijden bij hen het gevoel oproepen dat er nog zoveel moet in korte tijd. Bij Haaksma & de Haan Uitvaart staat u centraal en nemen we de tijd. Wij denken mee en zoeken samen met nabestaanden naar dat wat past. Roosjes uit de tuin of bloemen van de bloemist: alles mag. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid voor een uitvaartverzorging in Wolvega optimaal gewaarborgd is. In ons kleinschalig bedrijf heeft u altijd met één uitvaartbegeleidster te maken, één contact persoon die u adviseert en begeleidt. Onze werkwijze geeft u de ruimte om tot uzelf te komen en een persoonlijk afscheid voor te bereiden. Zo’n persoonlijke uitvaart biedt troost, je maakt samen een troostvolle herinnering.

In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartverzorging in Wolvega en omgeving maar werken wij ook in andere plaatsen. Vroeger had elke plaats één lokale uitvaartondernemer. De praktijk laat nu een ander beeld zien. Mensen kiezen bewust voor een bepaalde stijl en kwaliteit. Grenzen vervagen en er is een breed aanbod van uitvaartondernemers. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral met onze uitvaartverzorging Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Wij werken o.a. in:

Met onze uitvaartverzorging in Wolvega zijn wij u graag van dienst. Neemt u gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek: 0513-792 007. Met onze uitvaartverzorging in Wolvega zijn wij u graag van dienst. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in onder andere:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – WolvegaOranjewoudHeerenveen –  Akkrum – Gorredijk  – Drachten – Joure –  Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenLeeuwarden Franeker – Surhuisterveen.