fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Akkrum

Uitvaartverzorging in Akkrum e.o.

Nadenken over doodgaan en het afscheid, het is een lastig onderwerp. We stellen dit het liefst zo lang mogelijk uit. Bij een verwacht overlijden zijn er soms al wat ideeën of wensen op papier gezet. Een onverwacht overlijden kan zo schokkend zijn, het kan mensen zo overvallen. In al die situaties informeren wij u graag wat er zo al kan en mag rond een uitvaart in Akkrum. Juist op dit onbekende terrein van het afscheid is het fijn als er een professional u bij staat en er voor zorgt dat alles met zorg en aandacht geregeld en begeleid wordt.
Met onze uitvaartverzorging in Akkrum en omgeving sluiten wij bij u en uw situatie aan. Wij houden rekening met de mens in rouw, en passen onze werkwijze aan. Ieder rouwt immers op een eigen manier. Kenmerkend voor het in rouw zijn is het vertraagde denken. Als professionele uitvaartvrouwen in Akkrum begeleiden en coachen wij nabestaanden die afscheid nemen . Met onze ondersteuning kunt u stapsgewijs een eigen invulling aan het afscheid van een dierbare. Samen met u werken wij aan een passend en troostvol afscheid met onze uitvaartverzorging in Akkrum.

Uitvaartverzorging in Akkrum, altijd onafhankelijke en persoonlijk

Kleinschalig en persoonlijk, het is kenmerkend voor ons bedrijf. Wij zijn onafhankelijk en de keuzes van de familie zijn doorslaggevend. Met onze tips en handvatten en uw eigen inbreng wordt een unieke invulling van het afscheid mogelijk gemaakt. Wij zijn niet gebonden aan vaste afspraken met leveranciers, verzekeraars of verenigingen. Hierdoor blijft uw keuzevrijheid en een eigen invulling optimaal gewaarborgd. Wij kunnen u met onze uitvaartverzorging nabij Akkrum van dienst zijn waar u ook verzekerd bent. De ervaring heeft ons geleerd dat het zelf kunnen kiezen juist zo belangrijk is bij het nemen van afscheid van een dierbare.

Ons werkgebied

Van oudsher was het een gewoonte de enige uitvaartondernemer uit de stad of regio in te schakelen voor de uitvaart in Akkrum. Tijden veranderen, het aanbod van uitvaartondernemers is groot en divers. Onze jarenlange werkervaring met onze uitvaartverzorging rondom Akkrum en onze kwaliteit en werkwijze heeft bijgedragen aan de vele mond tot mond reclame. Mensen vertellen over hun ervaringen met onze begeleiding. Nabestaanden die op zoek zijn naar uitvaartbegeleiding die hen aanspreekt weten ons te vinden via internet. Als gevolg hiervan kennen wij een breed werkgebied. Wij zijn in ons werk niet gebonden aan een vaste plaats of regio. Het kleine kantoor in Heerenveen ligt midden in ons grote werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de Kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe. Naast onze uitvaartverzorging in Friesland (Akkrum) zijn wij ook werkzaam in:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Heerenveen – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenLeeuwardenFranekerSurhuisterveen.

Op zoek naar uitvaartverzorging in Akkrum die bij u past?

U zoekt een ondernemer die bij u en uw situatie past. Begeleiding die u alle ruimte geeft om eigen keuzes te maken, uitvaartbegeleiding die u ondersteunt in dit proces van afscheid nemen. Er kan en mag veel meer dan u denkt. Een afscheid aan huis, een afscheid in de plaatselijke sportzaal, het rouwvervoer met eigen auto of met een loopkoets, er zijn talloze mogelijkheden. Heeft u behoefte aan meer informatie? Wilt u weten wat een uitvaart op basis van uw wensen zal gaan kosten? Vraag dan een kosteloos oriënterend gesprek bij ons aan via het contact formulier of door te bellen naar 0513 792007. Met onze uitvaartverzorging in Akkrum zijn wij u graag van dienst.