fbpx
Uitvaartverzorging Steenwijk

Uitvaartverzorging Steenwijk

Een persoonlijke uitvaart is waar Haaksma & de Haan Uitvaartverzorging in Steenwijk en omstreken voor staat. Wij begeleiden u in de zware tijd na het verliezen van uw dierbare. We staan u bij in het regelen van de uitvaart, iets dat voor nabestaanden in veel gevallen een emotioneel loodzware taak is. Onze hulp bij uitvaartverzorging in Steenwijk maakt het mogelijk op een gepaste en vredige wijze afscheid te nemen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de vraag of u in alle hectiek niets vergeten hebt. Door te kiezen voor onze hulp bij uitvaartverzorging in Steenwijk en omstreken krijgt uw dierbare het afscheid dat hij of zij gewild zou hebben. De invulling van het afscheid is namelijk geheel aan u en kan zodoende ingevuld worden naar wens van de overledene. Dit omdat Haaksma & de Haan Uitvaart onafhankelijk is en niet is gebonden aan vaste afspraken.

Onze werkwijze bij uitvaartverzorging in Steenwijk e.o.

Wij begrijpen dat het overlijden van een dierbare een uitzonderlijk ingrijpende gebeurtenis is. Dat u op dat moment tijd nodig heeft om afscheid te nemen is dan ook vanzelfsprekend. Dan komt het feit dat u als nabestaande de uitvaart moet regelen bepaald niet op een gelegen moment. Echter, aan het verwerken van het verlies kan een waardig en mooi afscheid bijdragen. Daarom zijn wij er met onze uitvaartverzorging in Steenwijk om u hierbij te helpen.

We gunnen u daarom de tijd en ruimte om eerst weer tot relatieve rust te komen. Daarna gaan we met u in gesprek, om te bepalen hoe we – naar uw inzicht (en dat van de overledene) – invulling kunnen geven aan de uitvaartverzorging in Steenwijk en omstreken. Op basis van onze ervaring bieden wij, indien gewenst, suggesties. We dragen er zorg voor dat aan alle aspecten van de uitvaart gedacht wordt. Van de opbaring tot de administratieve taken en van het kiezen van een rouwkaart tot het schrijven van een afscheidstoespraak. U heeft hierbij de volledige vrijheid, wij zijn er ter ondersteuning.

De kosten van uitvaartverzorging in Steenwijk

 Bekend is dat de kosten van een uitvaart behoorlijk kunnen oplopen. De hoogte van het bedrag dat met uitvaartverzorging in Steenwijk gepaard gaat, is echter zeer variabel en afhankelijk van uw persoonlijke wensen, dan wel die van de overledene. Zo is begraven kostbaarder dan cremeren, kunt u de overledene thuis laten opbaren in plaats van in een uitvaartcentrum, is een rouwadvertentie optioneel en zo zijn er nog meer factoren die van invloed zijn op de kosten. In de regel bedragen de gemiddelde kosten voor een uitvaart in Steenwijk en omgeving tussen de 4000 en 8000 euro.

Ook gebruikmaken van onze hulp bij uitvaart?

Daar de dood onvoorspelbaar is, begrijpen wij dat u onze hulp niet alleen binnen kantooruren kunt gebruiken. We zijn daarom dag en nacht bereikbaar. Ons bezoekadres in Heerenveen is telefonisch te bereiken via 0513-792007. De contactgegevens van onze locaties Zuidwest Friesland en Steenwijkerland vindt u op onze contactpagina. Belt of mailt u ook gerust vrijblijvend voor vragen, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een aanstaand overlijden. Wij zijn er voor uw uitvaartverzorging in Steenwijk, Meppel, Heerenveen, Drachten en omstreken

Werkgebied

In ons werk zijn wij niet gebonden aan Steenwijk maar werken wij in meerdere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Wij werken o.a. in:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – Franeker.