fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Leeuwarden

Uitvaartverzorging Leeuwarden

Bent u op zoek naar passende uitvaartverzorging in Leeuwarden? Als u een dierbaar iemand verliest, dan heeft dit een hele grote impact. De tijd lijkt even stil te staan. U wilt misschien even niets liever dan huilen en tijd voor uzelf, maar er moet ineens heel veel geregeld worden. Dan wilt u graag uitvaartverzorging, ook in Leeuwarden, die u aan de hand meeneemt in alles wat er geregeld moet worden. De uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart helpen u graag bij dit proces en op uw tempo. Samen geven wij vorm aan het afscheid van uw dierbare, zoals u en uw dierbare dat wenst. Dat is wat u verlangt van uw uitvaartverzorging in Leeuwarden.

Het eerste gesprek

Na het overlijden van uw dierbare is het belangrijk om met onze uitvaartverzorging in Leeuwarden contact op te nemen. U heeft waarschijnlijk al zoveel mogelijk familie en vrienden ingelicht over het overlijden van uw dierbare. Direct na het overlijden is het altijd van belang dat u contact opneemt met uw huisarts. De huisarts dient de dood van uw dierbare vast te stellen en schrijft een verklaring van overlijden. Deze heeft u nodig om aangifte te doen in de gemeente van overlijden. Als u met ons contact op neemt voor de uitvaart in Leeuwarden, spreken we af wie er naar u toekomt. Samen bespreken we hoe en waar de overledene verzorgd en opgebaard wordt. Tijdens het eerste gesprek van uw uitvaartverzorging in Leeuwarden bespreken we even het noodzakelijk, zodat u en uw familie zoveel mogelijk tijd heeft om steun bij elkaar te zoeken. De andere aspecten van de uitvaart volgen in de dagen daarop.


Kosten van een uitvaart in Leeuwarden

Aan onze uitvaartverzorging in Leeuwarden zijn kosten verbonden. De uiteindelijke prijs van de uitvaart is afhankelijk van uw wensen en financiële mogelijkheden. U kunt kiezen voor een eenvoudige bijeenkomst, maar u kunt er ook een groots afscheid van maken. Net wat bij u en uw dierbare past. Gemiddeld gezien kost een uitvaart in Leeuwarden tussen de € 4.000 en € 8.000. Als u kiest voor begraven komen hier extra kosten bij kijken, zoals een gedenksteen, begraafkosten en grafrechten. U betaalt ons voor onze deskundigheid en begeleiding. Elke uitvaartverzorging in Leeuwarden is maatwerk. Naar aanleiding van het eerste gesprek geven wij u de tweede dag een heldere kostenraming, zodat u weet welke kosten u allemaal kunt verwachten.

Schakel Haaksma & de Haan in voor uw uitvaartverzorging in Leeuwarden

Omdat u op elk moment van de dag uitvaartverzorging in Leeuwarden nodig kunt hebben, zijn wij dag en nacht bereikbaar. Zodra uw dierbare is overleden, kunt u telefonisch contact op ons opnemen via 0513 – 792007. De contactgegevens van onze locaties in Zuidwest Friesland en Steenwijkerland vindt u op onze contactpagina. Als u in de voorbereiding bent van een overlijden en u heeft vragen over uitvaartverzorging in Leeuwarden, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te allen tijde te woord.

Naast een uitvaart in Leeuwarden verzorgen wij ze ook in:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – WolvegaOranjewoudHeerenveenAkkrum – Gorredijk – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenJubbegaLeeuwardenSurhuisterveen.