fbpx
Ervaringen van nabestaanden

Reviews

Onderstaande reviews zijn spontane reacties van mensen voor wie wij een uitvaart hebben verzorgd. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, want wij doen ons werk met veel aandacht en passie.

Wilt u ook een review op deze website achterlaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Mirjam Landskroon en Froukje Tabak

Zeer plezierig

Wij hebben de begeleiding van de begrafenis van mijn ouders bij jullie als zeer plezierig ervaren. Transparante informatie, een geweldige empathische en integere benadering van de begeleidster Petra.

Alles was van het begin tot het einde goed geregeld via een draaiboek, met tussendoor ruggespraak met de contactpersonen.

Iedereen van de familie kreeg de aandacht, om zijn/haar zegje te doen, in hoe we het graag gestalte wilden geven. Haaksma/ de Haan is voor mij een prima uitvaartorganisatie en complimenten voor met name Petra, die het twee keer op een prima manier heeft begeleid.

E.B.W.Galama

Niet alledaags afscheid

Toen onze broer, zoon en vriend Sander overleed, zochten we een uitvaartondernemer die mee kon denken bij het verzorgen van een niet alledaags afscheid. Op basis van een goede referentie kwamen we terecht bij Haaksma & De Haan.

En bij hen we vonden wat we graag wilden: een meedenkende en creatieve uitvaartverzorger die precies aanvoelde wat belangrijk voor ons was. Die betrokken meedacht en echt iets toevoegde aan de invulling van Sander zijn bijzondere laatste wensen. Dat maakte het afscheid zeer persoonlijk en ondanks ons grote verdriet, tot een mooie en ontspannen bijeenkomst waarvan iedereen achteraf zei: dit was Sander, zo zou hij het hebben gewild.

Namens Sander zijn nabestaanden heel veel dank voor jullie bijzondere bijdrage.

Lieuwe Krol

Goed verzorgd

Het was allemaal heel goed verzorgd en begeleid prima gedaan allemaal.
We hebben mooi afscheid kunnen nemen van onze moeder.

Gonnie Wissema,
Leo Wissema

Liefdevolle begeleiding

Beste Berber en Gonneke,

Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor de liefdevolle begeleiding na het overlijden van mijn man, onze vader, onze grootvader.

Het is helemaal gegaan zoals wij dat voor ogen hadden, persoonlijk en intiem.
Hierdoor kijken wij toch met een warm gevoel terug op deze moeilijke tijd.

Roelie, Rein, Jolien en kleindochters

 

Respectvol

Wij werden op een respectvolle manier begeleid, het voelde vertrouwd en het afscheid ging in een ontspannen sfeer ondanks ons grote verdriet.

Leny Knijpstra-Jager