fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Ervaringen van nabestaanden

Reviews

Onderstaande reviews zijn spontane reacties van mensen voor wie wij een uitvaart hebben verzorgd. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, want wij doen ons werk met veel aandacht en passie.

Wilt u ook een review op deze website achterlaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Mirjam Landskroon en Froukje Tabak

Waardig afscheid

Wij hebben als gezin dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van Haaksma & de Haan middels uitvaartbegeleidster Mirjam Landskroon. Zowel bij de voorbereiding als ook de realisatie van de uitvaart in crematorium Haskerpoort en de nazorg welke wij na afloop van de plechtigheid van haar kregen blijkt dat Mirjam op zeer professionele wijze gekoppeld aan een betrokken, warme communicatie de uitvaart van mijn echtgenote, onze moeder en oma heeft gerealiseerd. Juist door het verdriet wat ons trof bij het verlies van onze dierbare, is de persoon van de uitvaarverzorgster essentieel. Mirjam is dan ook deskundig, spontaan, betrokken, secuur en komt gemaakte afspraken tot in detail na!

De organisatie betreffende de uitvaart van onze dierbare werd dan ook op meer dan waardige wijze gerealiseerd. Wij zullen als familie zeker, wanneer dat in de toekomst nodig blijkt, gebruik maken van deze uitvaartorganisatie en dan met name Mirjam Landskroon. 

Ook het personeel van Haskerpoort krijgen de complimenten van ons voor de respectvolle wijze waarop ze de uitvaart gefaciliteerd hebben. Zo hebben wij, ondanks het verlies van onze dierbare, een fijn en tevreden gevoel van het afscheid over.

Fam. Van der Schoot

Niet alledaags afscheid

Toen onze broer, zoon en vriend Sander overleed, zochten we een uitvaartondernemer die mee kon denken bij het verzorgen van een niet alledaags afscheid. Op basis van een goede referentie kwamen we terecht bij Haaksma & De Haan.

En bij hen we vonden wat we graag wilden: een meedenkende en creatieve uitvaartverzorger die precies aanvoelde wat belangrijk voor ons was. Die betrokken meedacht en echt iets toevoegde aan de invulling van Sander zijn bijzondere laatste wensen. Dat maakte het afscheid zeer persoonlijk en ondanks ons grote verdriet, tot een mooie en ontspannen bijeenkomst waarvan iedereen achteraf zei: dit was Sander, zo zou hij het hebben gewild.

Namens Sander zijn nabestaanden heel veel dank voor jullie bijzondere bijdrage.

Lieuwe Krol

Geweldige hulp bij afscheid

Bedankt voor de foto’s en je geweldige hulp bij het afscheid van Freek. Alles was perfect en ik heb er een heel goed gevoel bij. Ook reacties van mensen die de stream hebben gevolgd, vonden het een mooi en waardig afscheid. Uit de grond van mijn hart… heel hartelijk dank!

Nelleke Slagter

Respectvol

Froukje, net als bij het begeleiden van de uitvaart van us heit, ben ik echt zeer tevreden en blij dat ik jou weer hebben mogen meemaken in deze rare tijd…! Blij dat ik jou heb gevraagd om de uitvaart van onze leafe mem, beppe en âld beppe te begeleiden. Wederom mijn complimenten en daar komt bij dat ik je geweldig vind als persoon! Nogmaals mijn oprechte dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan, helemaal top!

Uit naam van de familie Wiebenga

Rustige begeleiding

Mirjam, bedankt voor jouw rustige begeleiding tijdens afgelopen week. Je was er wel en ook weer niet als je begrijpt wat ik bedoel en dat was heel fijn. Mijn moeder heeft het allemaal als heel rustig ervaren, dat er voor alles de tijd genomen kon worden. Ook bedank ik Froukje hierbij. Mvg. Fam. Beetstra