fbpx

Dag en nacht bereikbaar

lijkkisten

Uitvaartkosten

Een uitvaart kan een kostbare aangelegenheid zijn, maar dat hoeft niet. Bij ons kunt u veel uitvaartkosten zelf bepalen, van een eenvoudige bijeenkomst aan huis tot een groots afscheid op locatie. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw keuzes en financiële mogelijkheden.

Heldere kostenraming

Een gemiddelde uitvaart kost tussen de 4000 en 8000 euro, afhankelijk van de gemaakte keuzes. Bij het begraven gelden extra kosten zoals grafrechten, begraafkosten en gedenksteen.
U betaalt ons voor onze begeleiding en deskundigheid.

Een uitvaart is maatwerk en de uiteindelijke uitvaartkosten worden bepaald door uw wensen en financiële mogelijkheden. Daarom komen wij op de tweede dag na overlijden met een heldere kostenraming, zodat u weet waar u aan toe bent en niet achteraf geconfronteerd wordt met onverwachte kosten.

Uitvaartverzekeringen

Ook met een uitvaartverzekering kunt u bij ons terecht. Wij regelen de uitkering van de polis. Wel is het belangrijk om te weten hoe uw polis is opgebouwd. Bij een kapitaalverzekering wordt het verzekerde bedrag in zijn geheel uitgekeerd. Bij een natura verzekering bent u verzekerd voor een aantal standaard diensten en producten en bestaat de kans dat afwijkende uitgaven niet vergoed worden. Het is daarom belangrijk om daar bij de kostenraming rekening mee te houden.