fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Oudehaske

Uitvaartverzorging Oudehaske

Rond een overlijden van een dierbare lijkt de tijd stil te staan. Verdriet, berusting of soms ook opluchting, het zijn emoties die sterk verbonden zijn met een overlijden. Mensen zijn in rouw en hun denken is vertraagd. En juist dan moet er van alles geregeld worden voor een afscheid. Wij, de uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart, werkzaam in Oudehaske, begeleiden u in dit proces van afscheid nemen. Wij houden rekening met u, geven u tijd en ruimte om keuzes te maken en beslissingen te nemen. Wij regelen met onze uitvaartverzorging in Oudehaske dat wat nodig is en samen met u geven wij vorm en inhoud aan het afscheid. Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf. Wij informeren u over mogelijkheden en bieden professionele uitvaartverzorging in de omgeving van Oudehaske, begeleiding die bij u aansluit. Rekening houdend met uw stijl en rekening houdend met het besteedbare budget. Wij geven u als nabestaanden die ondersteuning die u nodig heeft om stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid.

Onafhankelijke en kleinschalige uitvaartverzorging in Oudehaske

Steeds vaker onderzoeken mensen naar mogelijkheden voor het afscheid. U zoekt naar dat wat bij u past. U bent vrij in uw keuze, het is aan te bevelen om te onderzoeken wat voor u belangrijk is. De sfeer van het afscheid, de ‘klik’ met de uitvaartbegeleidster of de stijl van werken? Bij Haaksma & de Haan Uitvaart nemen we de tijd. Wij zoeken samen met nabestaanden naar dat wat past en dringen niets op. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid voor een uitvaartverzorging in Oudehaske optimaal gewaarborgd is.

Werkgebied voor een uitvaart in Oudehaske

Als gevolg van de vele mond tot mond reclame met onze uitvaartverzorging rondom Oudehaske kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe. Uitvaartzorg kent een steeds breder werkgebied, grenzen vervagen en er is een breed en divers aanbod van uitvaartondernemers. De praktijk laat zien dat bewuste consumenten kiezen voor een bepaalde stijl en kwaliteit. In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartverzorging in Oudehaske, werken wij ook in andere plaatsen waaronder:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega –Oranjewoud – Akkrum – GorredijkJubbegaDrachten – JoureSneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenLeeuwardenFranekerHeerenveenSurhuisterveen.

Zoekt u uitvaartverzorging in Oudehaske die bij u past?

Wilt u onderzoeken wat bij u past en wilt u met ons kennismaken? Vraag een kosteloos oriëntatie gesprek aan en onderzoek uw mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Oudehaske. Belt u ons gerust: 0513 – 79 00 07, wij zijn u graag van dienst.