fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Oldemarkt

Uitvaartverzorging in Oldemarkt e.o.

Elk mens is anders, elk afscheid is anders. Elk afscheid doet recht aan de overledene. Dit betekent dat onze uitvaartbegeleiding altijd is afgestemd op de overledene en zijn of haar naasten. Uw stijl, uw wensen zijn leidend voor onze werkwijze. Afscheid nemen hoort bij het leven, afscheid nemen is van alle tijden.
Met onze uitvaartverzorging in Oldemarkt sluiten wij bij u en uw situatie aan, wij bewegen mee en regelen dat wat nodig is. Het is fijn als er een professional is u bij staat en er voor zorgt dat alles met zorg en aandacht geregeld en begeleid wordt. Dat u kunt doen wat u zo graag zelf wilt doen. Wij houden rekening met de gemoedstoestand van de mens in rouw, wij passen onze werkwijze aan. Ook in Oldemarkt bieden wij u onze dienstverlening aan, wij begeleiden en coachen nabestaanden die afscheid nemen. Met onze ondersteuning kunt u stapsgewijs een eigen invulling aan het afscheid van een dierbare.

Uitvaartverzorging in Oldemarkt, altijd onafhankelijke en persoonlijk

Een herkenbare werkwijze, oog voor sfeer en detail. Niet gebonden aan de vaste regels van een grote onderneming. Een bedrijf met alle ruimte voor persoonlijke wensen en ideeën. Dat is wat wij u in Oldemarkt kunnen bieden met ons kleinschalige bedrijf. Wij zijn onafhankelijk en de keuzes en wensen van de familie zijn doorslaggevend. Met onze tips en handvatten en uw eigen inbreng wordt een unieke invulling van het afscheid mogelijk gemaakt. Waar u ook verzekerd bent, wij kunnen u van dienst zijn met onze uitvaartverzorging in Oldemarkt. Wij zijn niet gebonden aan vaste afspraken met leveranciers, verzekeraars of verenigingen. De ervaring heeft ons geleerd dat het zelf kunnen kiezen juist zo belangrijk is bij het nemen van afscheid van een dierbare.

Ons werkgebied

Onze jarenlange werkervaring en onze kwaliteit en werkwijze heeft bijgedragen aan de vele mond tot mond reclame. Mensen vertellen over hun ervaringen met onze begeleiding. Nabestaanden die op zoek zijn naar uitvaartverzorging in Oldemarkt die hen aanspreekt weten ons te vinden via internet. Als gevolg hiervan kennen wij een breed werkgebied. Wij zijn in ons werk niet gebonden aan een vaste plaats of regio. Het kleine kantoor in Heerenveen ligt midden in ons grote werkgebied. Wij werken vooral in de Kop van Overijssel, in Zuidwest Drenthe en Friesland. Naast onze uitvaartverzorging in Oldemarkt zijn wij ook werkzaam in o.a.

Steenwijk  – Blokzijl – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Akkrum – GorredijkJubbegaHeerenveen – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenLeeuwardenSurhuisterveen.

 

Op zoek naar uitvaartverzorging in Oldemarkt die bij u past?

Ervaringen met andere uitvaarten kunnen helpend zijn om te weten wat wel of niet bij u past. Wat is belangrijk voor u, welke sfeer en stijl past bij u. Met onze uitvaartverzorging in Oldemarkt en omgeving geven wij u alle ruimte die u nodig heeft om eigen keuzes te maken, uitvaartbegeleiding die u ondersteunt in dit proces van afscheid nemen. U kunt op ons rekenen in de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart in Oldemarkt. Een afscheid passend bij u en bij uw budget. Heeft u behoefte aan meer informatie? Wilt u weten wat een uitvaart in Oldemarkt op basis van uw wensen zal gaan kosten? Vraag dan een kosteloos oriënterend gesprek bij ons aan via het contact formulier of door te bellen naar
0521-7519016. Haaksma & de Haan Uitvaart is graag met uitvaartverzorging in Oldemarkt zijn wij u graag van dienst.