fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Jubbega

Uitvaartverzorging Jubbega e.o.

Haaksma & de Haan Uitvaart is ook actief met uitvaartverzorging in Jubbega (Friesland). Als professionele uitvaartvrouwen met een sociaal hart bieden wij een unieke en persoonlijke uitvaartzorg, die aansluit bij het leven van overledene en nabestaanden. Rustig, inlevend en zorgzaam werken wij samen met u aan een waardig en passend afscheid.

Onafhankelijke, kleinschalige en persoonlijke uitvaartverzorging in Jubbega

Bij Haaksma & de Haan Uitvaart staat u centraal. Onze werkwijze met uitvaartverzroging in Jubbega geeft u de ruimte om tot uzelf te komen en een mooi persoonlijk afscheid voor te bereiden. Veel is mogelijk, door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid optimaal gewaarborgd is.

Werkgebied

In ons werk zijn wij niet gebonden met onze uitvaartverzorging in Jubbega maar werken wij ook in andere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Wij werken o.a. in:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – WolvegaOranjewoud – Akkrum – Gorredijk –  Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – Franeker – Heerenveen LeeuwardenSurhuisterveen.

Met onze uitvaartverzorging in Jubbega zijn wij u graag van dienst.