fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Gorredijk

Uitvaartverzorging Gorredijk e.o.

Nadenken over de dood en het afscheid stellen wij het liefst zo lang mogelijk uit. Wat er zo al kan en mag rond een uitvaart is vaak een onbekend terrein. Een situatie die kan leiden tot overhaaste beslissingen, keuzes waar je achteraf spijt van kunt hebben. Met professionele uitvaartverzorging in Gorredijk is het mogelijk om in alle rust na te denken over dat wat kan en wat u eigenlijk zou willen. Juist rond het vorm geven aan het afscheid is het fijn als er een professional u bij staat en er voor zorgt dat alles met zorg en aandacht geregeld en begeleid wordt. U kunt uw eigen keuze kunt maken voor uitvaartbegeleiding en een stijl van werken die bij u past.

Wij sluiten aan bij het leven van overledene en van nabestaanden. Met onze ervaring in het begeleiden en coachen van mensen die afscheid nemen bieden wij u ook in Gorredijk een unieke en persoonlijke uitvaartverzorging. Samen met u werken wij aan een waardig en troostvol afscheid.

Uitvaartverzorging in Gorredijk, altijd onafhankelijk en persoonlijk

Als kleinschalige uitvaartondernemers zijn wij onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. Met onze tips en handvatten met onze uitvaartverzorging in Gorredijk en met uw eigen inbreng wordt een unieke invulling van het afscheid mogelijk gemaakt. Door onze zelfstandigheid en onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken met leveranciers, verzekeraars of verenigingen. Hierdoor blijft uw keuzevrijheid en een eigen invulling optimaal gewaarborgd. Wij kunnen u van dienst zijn met onze uitvaartverzorging in Gorredijk, waar u ook verzekerd bent. Het zelf kunnen kiezen is juist zo belangrijk bij het nemen van afscheid van een dierbare.

Ons werkgebied

Onze jarenlange werkervaring en onze kwaliteit en werkwijze heeft bijgedragen aan de vele mond tot mond reclame. Mensen vertellen over hun ervaringen met onze begeleiding. Nabestaanden die op zoek zijn naar uitvaartverzorging rondom Gorredijk die hen aanspreekt weten ons te vinden via internet. Als gevolg hiervan kennen wij een breed werkgebied. Wij zijn in ons werk niet gebonden aan een vaste plaats of regio. Het kleine kantoor in Heerenveen ligt midden in ons grote werkgebied. Wij werken vooral met onze uitvaartverzorging in Friesland, de Kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe waaronder:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – WolvegaOranjewoud – Akkrum – Gorredijk  – JubbegaDrachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenLeeuwardenFranekerSurhuisterveen.

Op zoek naar uitvaartverzorging in Gorredijk die bij u past?

Onze werkwijze kenmerkt zich altijd door maatwerk. Wij sluiten ons bij u en uw situatie aan, in alle rust, inlevend en zorgzaam. Er kan en mag veel meer dan u denkt. Van een intiem afscheid aan huis, een afscheid in de plaatselijke kerk tot een groot afscheid op een passende locatie. 

Heeft u behoefte aan meer informatie over mogelijkheden van uitvaartverzorging in Gorredijk? Wilt u weten wat een uitvaart op basis van uw wensen zal gaan kosten? Vraag dan een kosteloos oriënterend gesprek bij ons aan via het contact formulier of door te bellen naar 0513-79 20 07

Met onze uitvaartverzorging in Gorredijk zijn wij u graag van dienst.