fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Heerenveen

Als professionele uitvaartvrouwen met een sociaal hart bieden wij een unieke en persoonlijke uitvaartverzorging in Heerenveen en ver daarbuiten. Onze uitvaartbegeleiding sluit aan bij het leven van overledene en nabestaanden. Rond de dood kunnen verschillende emoties, zoals verslagenheid, verdriet of opluchting ervaren worden. Ieder rouwt op een eigen manier. Kenmerkend voor het in rouw zijn is het vertraagde denken. Hiermee houden wij rekening, wij passen onze werkwijze aan. Rustig, inlevend en zorgzaam werken wij samen met u aan een waardig en passend afscheid. Kies voor een uitvaartverzorging rondom Heerenveen voor Haaksma & de Haan Uitvaartverzorging.

Werkgebied

In ons werk zijn wij niet gebonden aan een vaste plaats of regio. Onze kwaliteit en werkwijze vertellen zich door. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Het kleine kantoor in Heerenveen ligt midden in ons grote werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de Kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Naast onze uitvaartverzorging in Heerenveen zijn wij ook werkzaam in o.a. Steenwijk  – Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk  – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – LeeuwardenJubbega – FranekerSurhuisterveen

Onafhankelijke en persoonlijke uitvaartverzorging

Afscheid nemen is vaak een intens proces. Daarom staat u als nabestaande bij ons centraal. Wij geven u de ruimte om tot uzelf te komen en om samen met ons een passend en persoonlijk afscheid voor te bereiden. Door met onze uitvaartverzorging nabij Heerenveen bij u aan te sluiten, door het geven van tips en handvatten, krijgt u ruimte en mogelijkheden voor uw eigen inbreng bij de invulling van het afscheid. Door onze onafhankelijkheid met onze uitvaartverzorging rondom Heerenveen zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken met leveranciers. Zo blijft uw keuzevrijheid optimaal gewaarborgd.

Op zoek naar uitvaartverzorging in Heerenveen die bij u past?

Wij sluiten met onze uitvaartverzorging nabij Heerenveen ons bij u en uw situatie aan. In alle rust, zonder haast staan wij u het liefst bij in de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart. U kunt kiezen voor onze deskundige uitvaartbegeleiding, wij denken graag met u mee. Er kan en mag veel meer dan u denkt. Van een intiem afscheid aan huis tot een groot afscheid op een passende locatie, bijvoorbeeld in een paviljoen aan het meer. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze uitvaartverzorging in Heerenveen? Vraag dan een kosteloos oriënterend gesprek bij ons aan via het contact formulier of door te bellen naar 0513- 792007. Met onze uitvaartverzorging in Heerenveen zijn wij u graag van dienst.

Uitvaartverzorging Heerenveen