fbpx

Uitvaartverzorging Heerenveen

Als professionele uitvaartvrouwen met een sociaal hart bieden wij een unieke en persoonlijke uitvaartverzorging in Heerenveen en ver daarbuiten. Onze uitvaartbegeleiding sluit aan bij het leven van overledene en nabestaanden. Rond de dood kunnen verschillende emoties, zoals verslagenheid, verdriet of opluchting ervaren worden. Ieder rouwt op een eigen manier. Kenmerkend voor het in rouw zijn is het vertraagde denken. Hiermee houden wij rekening, wij passen onze werkwijze aan. Daarom zijn wij er met onze uitvaartverzorging in Heerenveen om u hierbij te helpen. Rustig, inlevend en zorgzaam werken wij samen met u aan een waardig en passend afscheid.

Werkgebied

In ons werk zijn wij niet gebonden aan een vaste plaats of regio. Onze kwaliteit en werkwijze vertellen zich door. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Het kleine kantoor in Heerenveen ligt midden in ons grote werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de Kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Naast onze uitvaartzorg in Heerenveen zijn wij ook werkzaam in o.a. Steenwijk  – Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – Franeker.

Onafhankelijke en persoonlijke uitvaartverzorging

Afscheid nemen is vaak een intens proces. Daarom staat u als nabestaande bij ons centraal. Wij geven u de ruimte om tot uzelf te komen en om samen met ons een passend en persoonlijk afscheid voor te bereiden. Wij geven u tips en handvatten, uw eigen inbreng draagt bij aan de invulling van het afscheid. Door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken met leveranciers. Zo blijft uw keuzevrijheid voor uitvaartverzorging in de omgeving van Heerenveen optimaal gewaarborgd.

 

Het 'Haaksma & de Haan Uitvaart DNA'

Rond 2007 zijn wij ieder voor zich, Berber in Steenwijk en Gonneke in Zuidwest Friesland, gestart met een eigen uitvaartonderneming. Een bedrijf waarbij wij kozen voor een ander accent en meer openheid over de gang van zaken. Uitvaartbegeleiding waarin de mens centraal staat met maximale keuzevrijheid. Voor ons stond het begeleiden en faciliteren van mensen die afscheid nemen voorop en niet de verkoop van producten.

Werkend vanuit deze visie hebben we elkaar in 2015 gevonden en zijn wij samengegaan als één bedrijf voor uitvaartverzorging in Heerenveen en omgeving. Een bedrijf met een herkenbaar DNA: de mens in rouw staat centraal. Wij werken niet met verkooptargets en provisies en hebben geen vaste afspraken met leveranciers. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit in onze begeleiding van nabestaanden: voor het ondersteunen en toerusten van kinderen, jongeren en volwassenen, voor hen die afscheid nemen.

Op zoek naar een uitvaartverzorging in Heerenveen?

Rustig, inlevend en zorgzaam. Wij sluiten ons bij u en uw situatie aan. Zo staan wij u het liefst bij in de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart. U kunt kiezen voor onze deskundige uitvaartverzorging in Heerenveen, wij denken graag met u mee. Er kan en mag veel meer dan u denkt. Van een intiem afscheid aan huis tot een groot afscheid op een passende locatie, bijvoorbeeld in een paviljoen aan het meer. Heeft u behoefte aan meer informatie? Vraag dan een kosteloos oriënterend gesprek bij ons aan via het contact formulier of door te bellen naar 0513- 792007. Met onze uitvaartverzorging in Heerenveen zijn wij u graag van dienst.

Uitvaartverzorging Heerenveen