fbpx
Uitvaartverzorging Vledder

Uitvaartverzorging Vledder

Haaksma & de Haan Uitvaart is ook actief met uitvaartverzorging in Vledder. Als professionele uitvaartvrouwen met een sociaal hart bieden wij een unieke en persoonlijke uitvaartzorg, die aansluit bij het leven van overledene en nabestaanden. Rustig, inlevend en zorgzaam werken wij samen met u aan een waardig en passend afscheid.

Onafhankelijke, kleinschalige en persoonlijke uitvaartverzorging in Vledder

Bij Haaksma & de Haan Uitvaart staat u centraal. Onze werkwijze geeft u de ruimte om tot uzelf te komen en een mooi persoonlijk afscheid voor te bereiden. Veel is mogelijk, door onze onafhankelijkheid met uitvaartverzorging in Vledder zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid optimaal gewaarborgd is.

Werkgebied voor een uitvaart in Vledder

In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartverzorging in Vledder maar werken wij in meerdere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Wij werken o.a. in:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – OranjewoudHeerenveen –  Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek –  Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – Franeker.

Met onze uitvaartverzorging in Vledder zijn wij u graag van dienst.