fbpx
Uitvaartverzorging Bolsward

Uitvaartverzorging Bolsward

Rond de dood kunnen verschillende emoties, zoals verslagenheid, verdriet of opluchting ervaren worden. Ieder rouwt op een eigen manier. Kenmerkend voor het in rouw zijn is het vertraagde denken. Als professionele uitvaartvrouwen houden wij hier rekening mee, wij passen onze werkwijze aan. Onze uitvaartbegeleiding sluit aan bij het leven van overledene en nabestaanden. Met onze ervaring in het begeleiden en coachen van mensen die afscheid nemen, bieden wij u een unieke en persoonlijke uitvaartverzorging in Bolsward. Samen met u werken wij aan een waardig en passend afscheid.

 

Onafhankelijke en persoonlijk uitvaartverzorging in Bolsward

Als nabestaande staat u bij ons centraal, afscheid nemen is immers vaak een intens proces. Wij geven u de ruimte om tot uzelf te komen en om samen met ons een passend en persoonlijk afscheid voor te bereiden. Met onze tips en handvatten en uw eigen inbreng wordt een unieke invulling van het afscheid mogelijk gemaakt.  Door onze zelfstandigheid en onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken met leveranciers, verzekeraars of verenigingen. Hierdoor blijft uw keuzevrijheid en een eigen invulling optimaal gewaarborgd. Wij kunnen u van dienst zijn met onze uitvaartverzorging in Bolsward en omstreken, waar u ook verzekerd bent. Het zelf kunnen kiezen is juist zo belangrijk bij het nemen van afscheid van een dierbare.

Ons werkgebied

Onze uitvaartverzorging in Bolsward en omgeving kenmerkt zich door onze jarenlange werkervaring, onze kwaliteit en werkwijze. Dit heeft bijgedragen aan de vele mond tot mond reclame. Mensen vertellen over hun ervaringen met onze begeleiding. Nabestaanden die op zoek zijn naar begeleiding die hen aanspreekt weten ons te vinden via internet. Als gevolg hiervan kennen wij een breed werkgebied. Wij zijn in ons werk niet gebonden aan een vaste plaats of regio. Het kleine kantoor in Heerenveen ligt midden in ons grote werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de Kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Naast onze uitvaartverzorging in Bolsward zijn wij ook werkzaam in o.a:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – WolvegaOranjewoud – Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Balk – Wommels – Harlingen – Franeker.

Het 'Haaksma & de Haan Uitvaart DNA'

Rond 2007 zijn wij ieder voor zich, Berber in Steenwijk en Gonneke in Zuidwest Friesland, gestart met een eigen uitvaartonderneming. Een bedrijf waarbij wij kozen voor een ander accent en meer openheid over de gang van zaken. Uitvaartbegeleiding in Bolsward waarin de mens centraal staat met maximale keuzevrijheid. Voor ons stond het begeleiden en faciliteren van mensen die afscheid nemen voorop en niet de verkoop van producten.

Werkend vanuit deze visie hebben we elkaar in 2015 gevonden en zijn wij samengegaan als één bedrijf. Een bedrijf met een herkenbaar DNA: de mens in rouw staat centraal. Wij  werken niet met verkooptargets en provisies en hebben geen vaste afspraken met leveranciers. Onze uitvaartverzorging dichtbij Bolsward staat voor kwaliteit en professionaliteit in onze begeleiding van nabestaanden: voor het ondersteunen en toerusten van kinderen, jongeren en volwassenen, voor hen die afscheid nemen.

Op zoek naar een uitvaartverzorging in Bolsward en omgeving die bij u past?

De werkwijze van onze uitvaartverzorging nabij Bolsward kenmerkt zich door maatwerk. Wij sluiten ons bij u en uw situatie aan. Rustig, inlevend en zorgzaam. Zo staan wij u het liefst bij in de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart. U kunt kiezen voor onze deskundige uitvaartbegeleiding, wij denken graag met u mee. Er kan en mag veel meer dan u denkt. Van een intiem afscheid aan huis tot een groot afscheid op een passende locatie, bijvoorbeeld in een paviljoen aan het meer of in de tuin van een landgoed. Heeft u behoefte aan meer informatie? Wilt u weten wat een uitvaart op basis van uw wensen zal gaan kosten? Vraag dan een kosteloos oriënterend gesprek bij ons aan via het contact formulier of door te bellen naar 0515- 558683. Met onze uitvaartverzorging in Bolsward zijn wij u graag van dienst.