fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Steenwijk

Uitvaartverzorging Steenwijk e.o.

Rond de dood kunnen verschillende emoties, zoals verslagenheid, verdriet of opluchting ervaren worden. Ieder rouwt op een eigen manier. Kenmerkend voor het in rouw zijn is het vertraagde denken. Onze uitvaartbegeleiding sluit hierbij aan, sluit aan bij het leven van overledene en nabestaanden. Als professionele uitvaartvrouwen houden wij rekening met u, wij passen onze werkwijze aan. Met onze ervaring in het begeleiden en coachen van mensen die afscheid nemen bieden wij u ook in Steenwijk een unieke en persoonlijke uitvaartverzorging.

Uitvaartverzorging regio Steenwijk, altijd onafhankelijke en persoonlijk

Wij geven u de ruimte om tot uzelf te komen en om samen met ons een passend en persoonlijk afscheid voor te bereiden. Met onze tips en handvatten en uw eigen inbreng wordt een unieke invulling van het afscheid mogelijk gemaakt. Als nabestaande staat u bij ons centraal, afscheid nemen is immers vaak een intens proces. Door onze zelfstandigheid en onafhankelijkheid met onze uitvaartverzorging in Steenwijk en omgeving zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken met leveranciers, verzekeraars of verenigingen. Hierdoor blijft uw keuzevrijheid en een eigen invulling optimaal gewaarborgd. Wij kunnen u van dienst zijn waar u ook verzekerd bent. Het zelf kunnen kiezen is juist zo belangrijk bij het nemen van afscheid van een dierbare. Het begeleiden en faciliteren van mensen die afscheid nemen staat voorop en niet de verkoop van producten.

 

Ons werkgebied

Onze jarenlange werkervaring en onze kwaliteit en werkwijze heeft bijgedragen aan de vele mond tot mond reclame. Mensen vertellen over hun ervaringen van onze uitvaartverzorging in Steenwijk en omgeving. Nabestaanden die op zoek zijn naar uitvaartbegeleiding die hen aanspreekt weten ons te vinden via internet. Als gevolg hiervan kennen wij een breed werkgebied. Wij zijn in ons werk niet gebonden aan een vaste plaats of regio. Het kleine kantoor in Heerenveen ligt midden in ons grote werkgebied. Wij werken vooral in de Kop van Overijssel, Zuidwest Drenthe en Friesland.

Naast onze uitvaartverzorging in Steenwijk zijn wij ook werkzaam in o.a.
Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – FranekerLeeuwardenSurhuisterveen.

 

Op zoek naar uitvaartverzorging in Steenwijk die bij u past?

De werkwijze van Haaksma & de Haan Uitvaart kenmerkt zich altijd door maatwerk. Wij sluiten ons bij u en uw situatie aan, in alle rust, inlevend en zorgzaam. U kunt kiezen voor onze deskundige uitvaartbegeleiding, wij denken graag met u mee. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze uitvaartverzorging in Steenwijk? Wilt u weten wat een uitvaart op basis van uw wensen zal gaan kosten? Vraag dan een kosteloos oriënterend gesprek bij ons aan via het contact formulier of door te bellen naar 0521- 519016. Met onze uitvaartverzorging in Steenwijk zijn wij u graag van dienst!