fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Blokzijl

Uitvaartverzorging Blokzijl e.o.

Afscheid nemen is een onderwerp dat veel mensen liever mijden. Dat is logisch, mensen zijn gericht op toekomst, op leven. Na een overlijden van een dierbare is er voldoende tijd om een uitvaart in Blokzijl bewust en persoonlijk vorm te geven. Het overlijden van een dierbare maakt een diepe indruk op nabestaanden. Voor hen staat de tijd even stil, terwijl het dagelijkse leven om hen heen gewoon door gaat. Hun denken is vertraagd. Op zo’n moment moet er wel van alles geregeld worden voor een uitvaart. Als uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart, werkzaam in Blokzijl en omgeving, begeleiden wij dit proces van afscheid nemen. Wij houden rekening met u, geven u tijd en ruimte om keuzes te maken en beslissingen te nemen. Wij regelen dat wat nodig is en samen met u geven wij vorm en inhoud aan het afscheid. Wij informeren u met onze uitvaartverzorging in Blokzijl over mogelijkheden en houden rekening met uw stijl en het besteedbare budget. Begeleiding die u ondersteuning biedt die u nodig heeft om stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid.Onafhankelijke en kleinschalige uitvaartverzorging in Blokzijl

Bent u op zoek naar uitvaartzorg en begeleiding die bij u en uw situatie past ? Wie en welke werkwijze past het beste bij u? Steeds vaker onderzoeken mensen mogelijkheden voor het afscheid. U bent vrij in uw keuze, het is aan te bevelen om te onderzoeken wat voor u belangrijk is. De sfeer van het afscheid, de ‘klik’ met de uitvaartbegeleidster of de stijl van werken? Bij Haaksma & de Haan Uitvaart, werkzaam in Blokzijl, nemen we de tijd. Wij denken mee en zoeken samen met nabestaanden naar dat wat past. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken. Onze werkwijze sluit aan bij mensen in rouw, wij nemen tijd en geven u ruimte. Dat geeft ruimte om een persoonlijk afscheid.

Werkgebied voor een uitvaart in Blokzijl

Grenzen vervagen en er is een breed en divers aanbod van uitvaartondernemers. De praktijk laat zien dat steeds meer mensen bewust kiezen voor een bepaalde stijl en kwaliteit. Onze jarenlange ervaring met uitvaartverzorging in Blokzijl heeft geleid tot het doorgeven van positieve ervaringen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in de kop van Overijssel, Zuidwest Drenthe en Friesland.

In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartverzorging in Blokzijl, werken wij ook in andere plaatsen zoals: Heerenveen – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – FranekerLeeuwarden Steenwijk Surhuisterveen.

U bent op zoek naar passende uitvaartverzorging in Blokzijl?

Wilt u onderzoeken wat bij u past en wilt u met ons kennismaken? Vraag een kosteloos oriëntatie gesprek aan en onderzoek uw mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Blokzijl. Belt u ons gerust: 0521-79 20 07, wij zijn u graag van dienst.