fbpx
Uitvaartverzorging Blokzijl

Uitvaartverzorging Blokzijl

Haaksma & de Haan Uitvaart is ook actief met uitvaartverzorging in Blokzijl. Als professionele uitvaartvrouwen met een sociaal hart bieden wij een unieke en persoonlijke uitvaartzorg, die aansluit bij het leven van overledene en nabestaanden. Rustig, inlevend en zorgzaam werken wij samen met u aan een waardig en passend afscheid. 

Onafhankelijke, kleinschalige en persoonlijke uitvaartverzorging in Blokzijl

Bij Haaksma & de Haan Uitvaart staat u centraal. Onze werkwijze geeft u de ruimte om tot uzelf te komen en een mooi persoonlijk afscheid voor te bereiden. Veel is mogelijk, door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid voor een uitvaartverzorging in Blokzijl optimaal gewaarborgd is.

Werkgebied voor een uitvaart in Blokzijl

In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartvergorging in Blokzijl maar werken wij ook in andere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Wij werken o.a. in:

Steenwijk  – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenHeerenveen –  Franeker.

Met onze uitvaartverzorging in Blokzijl zijn wij u graag van dienst.