fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Drachten

Uitvaartverzorging Drachten e.o.

Na een overlijden staat voor de naasten de wereld even stil. Het kan u overvallen en u weet niet wat er zoals geregeld moet worden. Bij elk leven hoort ook een eigen afscheid. Voor dat afscheid worden keuzes gemaakt en beslissingen genomen. Als uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart zijn wij ook actief met onze uitvaartverzorging in Drachten. Wij regelen dat wat nodig is en samen met u geven wij vorm en inhoud geven aan het afscheid. Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf. U wilt bewuste, eigen keuzes maken. Dan is het van belang dat u weet wat er eigenlijk allemaal moet en wat er kan en mag bij een uitvaart. Wij bieden professionele en persoonlijke uitvaartverzorging in Drachten, begeleiding die bij u aansluit. Wij geven u als nabestaanden die ondersteuning die u nodig heeft om zo stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid. Onze inzet en begeleiding voor een passend en persoonlijk afscheid.

Onafhankelijke en kleinschalige uitvaartverzorging in Drachten

Bij Haaksma & de Haan Uitvaart nemen we de tijd. Wij denken mee en zoeken samen met nabestaanden naar dat wat past. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid voor een uitvaartverzorging in Drachten optimaal gewaarborgd is. Veel mensen kiezen steeds vaker voor dat wat belangrijk is. De sfeer van het afscheid, de ‘klik’ met de uitvaartbegeleidster of de stijl van werken. Bij Haaksma & de Haan Uitvaart nemen we de tijd. Wij denken mee en zoeken samen met nabestaanden naar dat wat past.

Onze werkwijze sluit aan bij mensen in rouw, wij houden rekening met mensen in rouw en geven ruimte om na te denken en keuzes te maken. Wij zijn creatief in het vinden van mogelijkheden en oplossingen. Deze coachende werkwijze geeft u de ruimte om een persoonlijk afscheid voor te bereiden. Samen werken we aan een troostvolle en blijvende herinnering.

Werkgebied voor een uitvaart in Drachten

Grenzen vervagen, het aanbod is divers en steeds meer mensen kiezen bewust voor een bepaalde stijl en kwaliteit. In tegenstelling tot vroeger, toen elke plaats één lokale uitvaartondernemer had, is er nu een breed aanbod van uitvaartondernemers. In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartverzorging in Drachten maar werken wij ook in andere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken met onze uitvaartverzorging in Drachten vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe waaronder:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – WolvegaOranjewoud – Akkrum – GorredijkJubbegaDrachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – Heerenveen LeeuwardenSurhuisterveen.

Op zoek naar uitvaartverzorging in Drachten?

Wilt u met ons kennismaken? Vraag een kosteloos oriëntatie gesprek aan en onderzoek uw mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Drachten en omgeving. Bel: 0513-792 007.