fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartzorg Joure

Uitvaartverzorging in Joure e.o.

Een uitvaart moet recht doen aan de overledene, passend bij de persoon. Bij het overlijden van een naaste komt er veel op u af. Als uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart, werkzaam in Joure, begeleiden wij u graag tijdens dit proces van afscheid nemen. Samen met u geven wij vorm en inhoud geven aan het afscheid. Dit kan in alle rust op de dagen na het overlijden.

Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf. Uw wensen staan voor op, wij informeren u over dat wat er allemaal kan en mag bij een uitvaart. Onze professionele en persoonlijke uitvaartbegeleiding sluit aan bij u en uw situatie. Rekening houdend met uw stijl en rekening houdend met het besteedbare budget. Wij geven u met onze uitvaartverzroging in Joure en omgeving als nabestaanden die ondersteuning die u nodig heeft om stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid. 

Onafhankelijke, kleinschalige en persoonlijke uitvaartverzorging in Joure

Bent u op zoek naar uitvaartzorg en begeleiding die bij u en uw situatie past ? Wie en welke werkwijze past het beste bij u? Steeds vaker onderzoeken mensen mogelijkheden voor het afscheid. Soms kiezen mensen voor een (aangewezen) uitvaartondernemer omdat ze denken dat het zo hoort of moet. Het is belangrijk om te onderzoeken wat voor u belangrijk is voor uitvaartverzorging in Joure en omgeving. De sfeer van het afscheid, de ‘klik’ met de uitvaartbegeleidster of de stijl van werken?

Bij Haaksma & de Haan Uitvaart nemen we de tijd. Wij denken mee en zoeken samen met nabestaanden naar dat wat past. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid voor een uitvaartverzorging in Joure optimaal gewaarborgd is. Onze werkwijze sluit aan bij mensen in rouw, er is geen haast. Dat geeft ruimte om een persoonlijk afscheid voor te bereiden. Samen werken aan een troostvol afscheid en een dierbare herinnering.

Werkgebied voor een uitvaart in Joure

In ons werk zijn wij niet gebonden aan uitvaartverzorging in Joure maar wij werken wij ook in andere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken met onze uitvaartverzorging in Joure vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega –Oranjewoud – Heerenveen –  Akkrum – GorredijkJubbegaDrachten  – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenLeeuwarden Franeker – Surhuisterveen.

Op zoek naar een uitvaartverzorging in Joure en omgeving die bij u past?

Bent u zoekend naar mogelijkheden en wilt u weten wat er het beste bij u past? Vraag een kosteloos oriëntatie gesprek aan en onderzoek uw mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Joure. Neem contact met ons op: 0513- 79 20 07, wij zijn u graag van dienst.