fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Franeker

Uitvaartverzorging Franeker e.o.

Haaksma & de Haan Uitvaart is ook actief in Franeker. Als professionele uitvaartvrouwen met een sociaal hart bieden wij  unieke en persoonlijke uitvaartverzorging in Franeker, die aansluit bij het leven van overledene en nabestaanden. Rustig, inlevend en zorgzaam werken wij samen met u aan een waardig en passend afscheid. Daarbij is alles mogelijk van klein en intiem en van groots en hartelijk. Net wat u en uw dierbare voor ogen hebben. Er komt altijd veel op af na het overlijden van uw dierbare. Naast alles wat geregeld moet worden, is het goed om tijd te nemen voor jezelf en steun te zoeken bij familie en vrienden. De uitvaartverzorging in Franeker nemen wij graag zoveel mogelijk uit handen, zodat u de ruimte heeft voor dat wat er toe doet. 

Onafhankelijke, kleinschalige en persoonlijke uitvaartzorg

Bij Haaksma & de Haan Uitvaart staat u centraal. Onze werkwijze, bij uitvaartverzorging in Franeker, geeft u de ruimte om tot uzelf te komen en een mooi persoonlijk afscheid voor te bereiden. Veel is mogelijk, door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid optimaal gewaarborgd is.

Werkgebied

Met onze uitvaartverzorging zijn wij niet gebonden aan Franeker, want wij werken ook op meerdere locaties. Als gevolg van de vele mond-tot-mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe. Voor uitvaartverzorging, ook in Franeker, die echt bij je past, vraagt u hulp van de uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan. 

Wij werken o.a. in:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen –  LeeuwardenJubbegaSurhuisterveen.

Wilt u meer weten over onze uitvaartverzorging in Franeker? Neem dan vooral contact met ons op. Ook als u vragen heeft ter voorbereiding op een overlijden. Wij staan u graag met alle liefde te woord.