fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Heerenveen

Onze werkwijze

Het overlijden van een dierbare is bijzonder ingrijpend en kan gepaard gaan met veel emoties. Daarom is het regelen van een uitvaart en alles wat daarbij komt kijken is soms teveel. Toch is het belangrijk om van het afscheid van uw geliefde een waardevolle ervaring te maken. Want een goed afscheid geeft u niet alleen een mooie herinnering, maar kan ook de kracht geven om verder te gaan.

Stap voor stap

Als uitvaartdeskundigen weten wij wat er bij het organiseren van een uitvaart komt kijken. Het is onze taak en werkwijze om die kennis met u te delen. Wij vinden het ook onze taak om u de ruimte te geven weer tot uzelf te komen. Daarom werken wij rustig, stap voor stap, samen met u aan het afscheid. Wij nemen de tijd, bieden een luisterend oor en denken met u mee. Wij dragen suggesties aan die passen bij uw situatie en houden het overzicht. Zo kunt u bewust en weloverwogen de juiste keuzes maken.

Professioneel en deskundig

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op een waardevol afscheid. Daarom bieden wij na elke uitvaart een nagesprek aan om onze samenwerking af te ronden. Ons vakmanschap bestaat uit een goede organisatie en een professionele begeleiding, waarmee wij rekening houden met mensen in rouw. Wij bieden een uitvaart op maat, afgestemd op persoon en situatie, zonder haast en vaste regels. Hiervoor bestaat nog geen keurmerk.

Freelance uitvaartbegeleidsters

In tijden van grote drukte maken wij gebruik van freelance uitvaartbegeleidsters. Deze vrouwen zijn getraind in de Haaksma & de Haan werkwijze.