fbpx

Dag en nacht bereikbaar

uitvaart regelen

Uitvaart begeleiden

Naast het voorbereiden van de uitvaart kunt u ook een beroep op ons doen voor het leiden van de afscheidsbijeenkomst. Doordat wij nauw betrokken zijn geweest bij de voorbereidingen zijn wij in staat om de uitvaart soepel te begeleiden, zonder dat u het gevoel heeft dat de regie u uit handen wordt genomen.

Spreken en toespraak

Het schrijven van een persoonlijke toespraak is niet voor iedereen weggelegd. Wij ondersteunen u graag bij het ordenen van uw gedachten en het schrijven van een passende toespraak. U kunt uw eigen verhaal zelf uitspreken of door ons laten uitspreken. Desgewenst kunnen wij u in contact brengen met een professional die dit van u overneemt. Wij kunnen de bijeenkomst leiden en zijn gewend om te spreken in het openbaar.

Nazorg

Na de uitvaart volgt een  periode van rouw, gemis en het zoeken naar een nieuwe balans in het leven. Een moeilijke tijd, waarin nog veel geregeld moet worden. Wij maken dan graag nog een afspraak met u om terug te kijken op onze samenwerking. Wij kunnen dan bekijken of we nog iets  voor u kunnen betekenen. Voor onze nazorg  hebben wij de beschikking over een netwerk van deskundigen op het gebied van verliesbegeleiding en administratieve ondersteuning. Indien nodig kunnen zij u van dienst zijn.