fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Balk

Uitvaartverzorging Balk e.o.

Het overlijden van een dierbare maakt een diepe indruk op nabestaanden. Voor hen staat de tijd even stil, terwijl het dagelijkse leven om hen heen gewoon door gaat. Mensen zijn in rouw en hun denken is vertraagd. Op zo’n moment moet er wel van alles geregeld worden voor een uitvaart in Balk. Als uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart, werkzaam in Balk en omgeving, begeleiden wij dit proces van afscheid nemen. Wij houden rekening met u, geven u tijd en ruimte om keuzes te maken en beslissingen te nemen. Wij regelen dat wat nodig is en samen met u geven wij vorm en inhoud aan het afscheid. Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf. Wij informeren u met onze uitvaartverzorging in Balk over mogelijkheden en bieden professionele en persoonlijke uitvaartbegeleiding, begeleiding die bij u aansluit. Wij geven u als nabestaanden die ondersteuning die u nodig heeft om stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid. Neem voor professionele uitvaartverzorging rondom Balk contact op met Haaksma & de Haan uitvaart.


Onafhankelijke en kleinschalige uitvaartverzorging in Balk

Onze werkwijze sluit aan bij mensen in rouw, wij nemen tijd en geven u ruimte. Er is geen haast. Dat geeft ruimte om een persoonlijk afscheid voor te bereiden. Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Balk en begeleiding die bij u en uw situatie past ? Wie en welke werkwijze past het beste bij u? Steeds vaker onderzoeken mensen mogelijkheden voor het afscheid. U bent vrij in uw keuze, het is aan te bevelen om te onderzoeken wat voor u belangrijk is. De sfeer van het afscheid, de ‘klik’ met de uitvaartbegeleidster of de stijl van werken? Bij Haaksma & de Haan Uitvaart nemen we de tijd. Wij denken mee en zoeken samen met nabestaanden naar dat wat past. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid voor een uitvaartverzorging in Balk optimaal gewaarborgd is.

Werkgebied voor een uitvaart in Balk

Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe. Grenzen vervagen en er is een breed aanbod van uitvaartondernemers. De praktijk laat zien dat steeds meer mensen bewust kiezen voor een bepaalde stijl en kwaliteit van uitvaartbegeleiding. In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartverzorging in Balk, werken wij ook in andere plaatsen zoals:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk  – JubbegaDrachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – LeeuwardenHeerenveen – FranekerSurhuisterveen

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Balk?

Wilt u onderzoeken wat bij u past en wilt u met ons kennismaken? Vraag een kosteloos oriëntatie gesprek aan en onderzoek uw mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Balk. Belt u ons gerust: 0515- 55 86 83, wij zijn u graag van dienst.