fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Vledder

Uitvaartverzorging Vledder

Voor iedereen heeft een ‘goed afscheid’ een andere betekenis. Passend, stijlvol, traditioneel of eigentijds, alles is mogelijk. Bij de invulling van een uitvaart zijn uw wensen leidend, wij luisteren, stemmen af en sluiten aan. Wij denken mee en reiken ideeën aan waar u nog niet aan dacht. Onze jarenlange ervaring maakt ons creatief en flexibel, wij denken in mogelijkheden en oplossingen. Als uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart, werkzaam in Vledder, houden wij rekening met mensen in rouw.

Wij passen ons tempo aan met onze uitvaartverzorging in Vledder. Wij regelen dat wat nodig is en geven vooral ruimte. Zodat u in alle rust kunt nadenken en eigen keuzes kunt maken. Wij geven samen met u vorm en inhoud aan het afscheid.
Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf. U wilt graag bewuste keuzes maken, dan is het van belang dat u weet wat er eigenlijk allemaal moet en wat er kan en mag bij een uitvaart. Wij bieden deze professionele en persoonlijke uitvaartverzorging in Vledder. Wij geven u als nabestaanden die ondersteuning die u nodig heeft om zo stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid.

Onafhankelijke, kleinschalige en persoonlijke uitvaartverzorging in Vledder

Bij Haaksma & de Haan Uitvaart denken wij mee en zoeken wij samen met nabestaanden naar dat wat past. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken. Uw keuzevrijheid voor passende uitvaartverzorging in Vledder is hierdoor gewaarborgd. Wij zijn creatief in het vinden van mogelijkheden en oplossingen. Deze coachende werkwijze geeft u de ruimte om een persoonlijk afscheid voor te bereiden. Een uitvaart als een troostvolle en blijvende herinnering.

Werkgebied voor een uitvaart in Vledder

Vandaag de dag een breed en divers aanbod van uitvaartondernemers. Grenzen vervagen en steeds meer mensen kiezen bewust voor een bepaalde stijl en kwaliteit. In ons werk zijn wij niet gebonden aan een vaste plaats. Wij werken met onze uitvaartverzorging in Vledder en ook in andere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in de kop van Overijssel, Zuidwest Drenthe en in Friesland. Wij werken o.a. in:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Heerenveen –  Akkrum – Gorredijk  – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek –  Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenLeeuwardenFranekerSurhuisterveen.

 

U bent op zoek naar passende uitvaartverzorging in Vledder?

Soms kunnen ervaringen met andere uitvaarten helpend zijn om uw keuze te bepalen. Wat is voor u belangrijk is. De sfeer van het afscheid, de ‘klik’ met de uitvaartbegeleidster of de stijl van werken? Wilt u met ons kennismaken voor uitvaartverzorging in Vledder? Vraag een kosteloos oriëntatie gesprek aan en onderzoek uw wensen, mogelijkheden en de daar aan verbonden kosten. U kunt ons bereiken op 0521-51 90 16. Wij zijn u graag van dienst met onze uitvaartverzorging in Vledder!