fbpx
Uitvaartverzorging Wolvega

Uitvaartverzorging Wolvega e.o.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Wolvega en begeleiding die bij u en uw situatie past ? Niet elke uitvaartondernemer werkt op een zelfde manier. Wie past het beste bij u? Steeds vaker onderzoeken mensen mogelijkheden voor het afscheid. De uitvaartvrouwen van. Haaksma & de Haan Uitvaart zijn ook actief met uitvaartverzorging in Wolvega. Zij kunnen u ondersteunen en helpen bij het afscheid, een afscheid dat zo goed mogelijk bij u past. 

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Dat kan in alle rust op de dagen na het overlijden en de dag van het afscheid. Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf.

Als u bewuste keuzes wilt maken dan is het van belang dat u weet wat er eigenlijk allemaal moet en wat er kan en mag bij een uitvaart. Als professionele uitvaartvrouwen met een sociaal hart bieden wij een unieke en persoonlijke uitvaartverzorging in Wolvega, begeleiding die aansluit bij het leven van overledene en nabestaanden. In alle rust werken wij samen met u aan een waardig en passend afscheid. Door tijd en ruimte te geven ontstaat er rust. Dit geeft nabestaanden de mogelijkheid om stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid. Bent u dus op zoek naar uitvaartverzorging in Wolvega? Dan gaan wij samen in gesprek.

Onafhankelijke, kleinschalige uitvaartverzorging in Wolvega

Veel mensen kiezen voor een bepaalde uitvaart omdat ze denken dat het zo hoort of moet. Bovendien kunnen de emoties rond een overlijden bij hen het gevoel oproepen dat er nog zoveel moet in korte tijd. Bij Haaksma & de Haan Uitvaart staat u centraal en nemen we de tijd met onze uitvaartverzorging in Wolvega en omgeving. Wij denken mee en zoeken samen met nabestaanden naar dat wat past. Roosjes uit de tuin of bloemen van de bloemist: alles mag.
Veel is mogelijk met onze uitvaartverzorging in Wolvega, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken. Waardoor uw keuzevrijheid voor een uitvaartverzorging in Wolvega optimaal gewaarborgd is. In ons kleinschalig bedrijf heeft u altijd met één uitvaartbegeleidster te maken, één contactpersoon die u adviseert en begeleidt. met onze uitvaartverzorging in Wolvega en omgeving geeft u de ruimte om tot uzelf te komen en een persoonlijk afscheid voor te bereiden. Zo’n persoonlijke uitvaart biedt troost, je maakt samen een mooie herinnering.

Wij werken o.a. in:

In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartverzorging in Wolvega maar werken wij ook in andere plaatsen. Vroeger had elke plaats één lokale uitvaartondernemer. De praktijk laat nu een ander beeld zien. Mensen kiezen bewust voor een bepaalde stijl en kwaliteit. Grenzen vervagen en er is een breed aanbod van uitvaartondernemers. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in Friesland de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Met onze uitvaartverzorging in Wolvega zijn wij u graag van dienst. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in onder andere: Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – WolvegaOranjewoudHeerenveen –  Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure –  Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – Franeker