fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Oranjewoud

Uitvaartverzorging Oranjewoud

Het laatste afscheid van iemands leven is een intense ervaring. U wilt graag dat dit afscheid aansluit bij u en uw stijl van leven. Aansluit bij het leven van de overledene. Een uitvaart kun je immers maar één keer doen. Ieder mens is anders, elk afscheid wordt gekenmerkt door het unieke van iemands leven. Daarom zetten wij ons in voor een passend afscheid. Als uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart zijn wij ook actief met onze uitvaartverzorging in Oranjewoud. Wij regelen dat wat nodig is en samen met u geven wij vorm en inhoud geven aan het afscheid. Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf. U wilt bewuste keuzes maken, dan is het van belang dat u weet wat er eigenlijk allemaal moet en wat er kan en mag bij een uitvaart in Oranjewoud. Wij bieden professionele en persoonlijke uitvaartverzorging in Oranjewoud. Wij geven u als nabestaanden die ondersteuning die u nodig heeft om zo stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid.

Onafhankelijke en kleinschalige uitvaartverzorging in Oranjewoud

Voor een stijlvol en passend afscheid is het aan te bevelen om te onderzoeken wat voor u belangrijk is. De sfeer van het afscheid, de ‘klik’ met de uitvaartbegeleidster of de stijl van werken? Bij Haaksma & de Haan Uitvaart nemen we de tijd. Wij denken mee en zoeken samen met nabestaanden naar dat wat past. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid voor een uitvaartverzorging in Oranjewoud optimaal gewaarborgd is. Onze werkwijze sluit aan bij mensen in rouw, wij houden rekening met mensen in rouw en geven ruimte om na te denken en keuzes te maken. Wij zijn creatief in het vinden van mogelijkheden en oplossingen. Deze coachende werkwijze geeft u de ruimte om een persoonlijk afscheid voor te bereiden. Samen werken we aan een troostvolle en blijvende herinnering.

Werkgebied voor een uitvaart in Oranjewoud

In tegenstelling tot vroeger, toen elke plaats één lokale uitvaartondernemer had, is er nu een breed en aanbod van uitvaartondernemers. Grenzen vervagen, het aanbod is divers en steeds meer mensen kiezen bewust voor een bepaalde stijl en kwaliteit. In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartverzorging in Oranjewoud maar werken wij ook in andere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral met onze uitvaartverzorging in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe waaronder:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenHeerenveen – LeeuwardenFranekerSurhuisterveen.

 

U bent op zoek naar passende uitvaartverzorging in Oranjewoud?

Wilt u met ons kennismaken voor uitvaartverzorging in Oranjewoud? Vraag een kosteloos oriëntatie gesprek aan en onderzoek uw wensen, mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten. U kunt ons bereiken op 0513-79 20 07. Wij zijn u graag van dienst met onze uitvaartverzorging in Oranjewoud.