fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging Harlingen

Uitvaartverzorging Harlingen

Als er een dierbare overlijdt, is de impact voor nabestaanden erg groot. Voor hen staat de tijd even stil. Alles om hen heen gaat gewoon door. Helder nadenken is lastig, juist terwijl er van alles geregeld moet worden voor het afscheid. Als uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart zijn wij ook werkzaam met onze uitvaartverzorging in Harlingen. Wij houden rekening met mensen in rouw en passen ons tempo hierop aan.

Wij regelen dat wat nodig is en samen met u geven wij vorm en inhoud geven aan het afscheid. Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, anderen doen liever zoveel mogelijk zelf. U wilt bewuste keuzes maken, dan is het van belang dat u weet wat er eigenlijk allemaal moet en wat er kan en mag bij een uitvaart. Wij bieden professionele en persoonlijke uitvaartverzorging in Harlingen. Wij geven u als nabestaanden tijd en ruimte en geven die ondersteuning die u nodig heeft om zo stapsgewijs een eigen invulling te geven aan het afscheid.

Onafhankelijke en kleinschalige uitvaartverzorging in Harlingen

Een passend afscheid, stijlvol en persoonlijk. Het aan te bevelen om te onderzoeken wat voor u belangrijk is. De sfeer van het afscheid, de ‘klik’ met de uitvaartbegeleidster of de stijl van werken? Bij Haaksma & de Haan Uitvaart denken wij mee met onze uitvaartverzorging in Harlingen en zoeken wij samen met nabestaanden naar dat wat past. Veel is mogelijk, juist door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid voor een uitvaartverzorging in Harlingen optimaal gewaarborgd is. Wij geven ruimte om na te denken en keuzes te maken. Wij zijn creatief in het vinden van mogelijkheden en oplossingen. Deze coachende werkwijze geeft u de ruimte om een persoonlijk afscheid voor te bereiden. Samen werken we aan een troostvolle en blijvende herinnering.

Uitvaart in Harlingen

De tijd waarin elke plaats een vaste uitvaartverzorger had ligt al ver achter ons. Er is vandaag de dag een breed en divers aanbod van uitvaartondernemers. Grenzen vervagen en steeds meer mensen kiezen bewust voor een bepaalde stijl en kwaliteit. In ons werk zijn wij niet gebonden aan alleen uitvaartverzorging in Harlingen maar werken wij ook in andere plaatsen. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Wij werken vooral in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Wij werken o.a. in:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – WolvegaOranjewoud – AkkrumJubbegaGorredijk – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – LeeuwardenFraneker  – Surhuisterveen

U bent op zoek naar passende uitvaartverzorging in Harlingen?

Wilt u met ons kennismaken in Harlingen voor uitvaartverzorging? Vraag een kosteloos oriëntatie gesprek aan en onderzoek uw wensen, mogelijkheden en de daar aan verbonden kosten. U kunt ons bereiken op 0515-558683. Wij zijn u graag van dienst.