fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging-Surhuisterveen

Uitvaartverzorging Surhuisterveen

Het heeft een enorme impact als u plotseling een dierbare in de omgeving verliest. Wanneer het verzorgen van de uitvaart vervolgens door u moet worden geregeld kan deze moeilijke tijd nog zwaarder worden. Bij rouw heeft u namelijk tijd en ruimte nodig. Tijd om het te verwerken en ruimte zodat u in alle rust kunt nadenken. Het kan daarom verstandig zijn om hulp in te schakelen bij het verzorgen van de uitvaart. Met onze uitvaartverzorging in Surhuisterveen kunnen wij u in deze zware tijden bij de hand nemen en op uw gewenste tempo vorm en inhoud geven aan het afscheid. De uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart willen u graag bij dit proces helpen. Samen regelen we de uitvaartverzorging in Surhuisterveen naar uw verlangen.

Een onafhankelijke en persoonlijke uitvaartverzorging in Surhuisterveen

Een persoonlijk en passend afscheid van een dierbare kan goed helpen in het rouwproces. Dat weten we bij Haaksma & de Haan uitvaart als geen ander. Daarom geven wij bij de onafhankelijke uitvaartverzorging in Surhuisterveen iedereen de ruimte om na te denken en keuzes te maken. Zo kunt u rustig nadenken over de gewenste mogelijkheden en oplossingen van uitvaartverzorging in Surhuisterveen, zodat u een persoonlijk afscheid voor kan bereiden. Een uitvaart is je laatste herinnering aan je dierbare. We willen er daarom voor zorgen dat het een troostvolle en blijvende herinnering zal blijven.

Werkgebied van Haaksma & de Haan Uitvaart

Onze uitvaartverzorging is niet aan Surhuisterveen gebonden. Het werkgebied van Haaksma & de Haan Uitvaart gaat veel verder. Ook voor uitvaartverzorging in Friesland, Drenthe en het noorden van Overijssel kunt u contact met ons opnemen. Schakel de hulp in van de uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart voor persoonlijke en onafhankelijke uitvaartverzorging. In Surhuisterveen en verder. 

Op zoek naar een passende uitvaartverzorging in Surhuisterveen?

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorging in Surhuisterveen en omstreken die zorgzaam, inlevend en deskundig is? Waar u een persoonlijk en onafhankelijk afscheid kunt laten regelen? De uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart denken graag met u mee. Hier kunt u een afscheid naar wens laten regelen. Wilt u een intiem afscheid aan huis of een groot afscheid op een passende locatie? Er kan en mag veel meer dan u denkt. Neem contact met ons op door te bellen naar 0515- 55 86 83 of 0513- 792007 of 0521-519016, of vraag via het contactformulier op onze website een kosteloos gesprek aan. Ook voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Wij als team Haaksma & de Haan Uitvaart zijn u graag van dienst voor een uitvaartverzorging in Surhuisterveen en omstreken.

Naast uitvaartverzorging in Surhuisterveen verzorgen wij ze ook in:

Steenwijk  –  Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – WolvegaOranjewoudHeerenveenAkkrum – Gorredijk – Drachten – Joure – Oudehaske – Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – HarlingenJubbegaLeeuwarden