fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Vertrouwen en vertrouwd

Blog_handen Blog Oktober 2020 - vertrouwen

In het in ons gestelde vertrouwen hebben Berber en Gonneke, oprichtsters van Haaksma en de Haan Uitvaart, hun onderneming in onze handen gelegd. Mirjam en Froukje een nieuwe generatie uitvaart vrouwen, maar niet nieuw als het over het bijstaan rondom een overlijden gaat.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de uitvaartzorg, werd het tijd om een andere richting in te slaan. Het verzorgen van uitvaarten, het begeleiden van families met meer rust, aandacht, inleving, en zorgzaamheid. Dat wij in die zoektocht de wegen van Berber en Gonneke mochten kruisen kan geen toeval zijn…

Na een periode van veel gesprekken, waarin we elkaar leerden kennen, groeide het onderlinge vertrouwen. De visie van Berber en Gonneke, de door hen ingeslagen weg, welke door ons voortgezet zou kunnen worden en dat hun werkwijze als geen ander bij ons zou kunnen passen, dat gaf voor zowel hen als ons de doorslag.

De rest is geschiedenis en nu staan wij aan het begin van een, voor ons bijzondere periode, waarin wij ook graag uw vertrouwen zouden willen krijgen. Het vertrouwen dat wij u bij kunnen staan, in alle rust, met ruimte voor uw wensen waarbij wij u volgen en begeleiden.

We delen graag onze kennis met u, horen graag uw wensen om samen tot een persoonlijk afscheid te komen. Uitvaarten begeleiden, waarbij de nabestaanden zelf de regie in handen hebben om daar een waardevolle ervaring van te maken. Daarin denken wij op een creatieve manier met u mee, waarbij wij u alle ruimte geven, zodat u uw eigen kleur aan het afscheid kan geven.

Maakt u dan ook gerust een afspraak, voor een oriëntatie gesprek, om kennis met ons te maken in het vertrouwen dat wij voor u het verschil kunnen maken.

Berber en Gonneke gaven ons het vertrouwen, hun visie, hun wijze van werken voort te mogen zetten. Geeft u uw vertrouwen aan ons?

Froukje Tabak

Overeenkomstige artikelen

Goede voornemens…

Tijdens de jaarwisseling kijk je terug naar het jaar wat voorbij is en kijk je vooruit naar het jaar wat gaat komen.

Nationale complimenten dag…

  Op 1 maart was het “Nationale complimenten dag”, een dag waarop aandacht werd gevraag voor “het geven van een compliment” dat