fbpx

Dag en nacht bereikbaar

Uitvaartondernemer gezocht: Waar zitten jullie?

“Werkt u hier?” of  “Van welk bedrijf bent u?” Na een uitvaart die wij begeleid hebben zijn bezoekers wel eens nieuwsgierig naar ons. Mensen proeven de sfeer van openheid en verbondenheid. Het is niet ‘gemaakt’ en de nabestaanden zijn zichzelf. Soms krijgen wij de vraag “Waar zitten  jullie?” Of “Heeft u een kaartje?”.

Breed werkterrein

Berber en GonnekeUitvaartondernemers kennen steeds vaker een breed, niet plaatsgebonden werkterrein. Wij zijn vooral werkzaam in Friesland, de Kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe. De jarenlange mond tot mond reclame van tevreden opdrachtgevers heeft er voor gezorgd dat wij werkzaam zijn in een breed werkgebied.

Ook wonen wij elk verspreid in het werkgebied en werken wij vanuit verschillende locaties. Middenin ons werkgebied ligt Heerenveen centraal, in die plaats hebben wij een klein kantoor voor overleg en besprekingen. Voor de voorgesprekken komen wij bij de mensen thuis of maken wij een afspraak op een locatie dicht in de buurt.

Bewuste keuze

Langzaam gaan mensen beseffen dat je niet aangewezen bent op die ene plaatselijke ondernemer. Vroeger had elke stad zijn eigen uitvaartondernemer en had elk dorp een vaste ‘bode’. Tegenwoordig maken meer mensen een bewuste keuze. Internet wordt geraadpleegd en de opgedane ervaringen helpen om een passende keuze te maken. Ook de regionale dag- en weekbladen laten zien dat er een ruime keuze is aan uitvaartondernemers. Het komt steeds vaker voor dat  mensen zich in voorgesprekken oriënteren op een uitvaartondernemer naar hun keuze.

Wij, de uitvaartvrouwen van Haaksma & de Haan Uitvaart zijn niet plaatsgebonden en stellen ons goed op de hoogte van plaatselijke voorzieningen en mogelijkheden.

Wij komen met onze flexibele en zorgvuldige begeleiding eigenlijk overal.

Gonneke Haaksma & Berber de Haan

Overeenkomstige artikelen

Goede voornemens…

Tijdens de jaarwisseling kijk je terug naar het jaar wat voorbij is en kijk je vooruit naar het jaar wat gaat komen.

Nationale complimenten dag…

  Op 1 maart was het “Nationale complimenten dag”, een dag waarop aandacht werd gevraag voor “het geven van een compliment” dat