Haaksma & de Haan Uitvaart Steenwijk

Een uitvaart moeten vormgeven is niet een alledaagse bezigheid. Misschien heeft u er wel voor het eerst mee te maken. Het afscheid moet wel bij u en uw naasten passen en u zoekt iemand in Steenwijk die met u mee wil denken en u wil begeleiden. Iemand die rekening houdt met mensen die net iemand verloren hebben. Er moet in relatief korte tijd veel geregeld worden en je denkt dat dit snel moet. Dit laatste is niet zo.

Wij luisteren, nemen tijd en geven ruimte en bewaken het geheel. Zo ontstaat er tussen de dag van overlijden en de dag van de uitvaart een stapsgewijs proces van afscheid nemen. Niet alles hoeft in één gesprek geregeld te worden. Deze benadering voorkomt overhaaste beslissingen en geeft ruimte aan een geheel eigen invulling.

Onafhankelijke, kleinschalige en persoonlijke uitvaartzorg in Steenwijk.

Als uitvaartvrouwen van een kleinschalig bedrijf kiezen wij voor een eigen, ander accent. Wij geven graag openheid over de gang van zaken. Ons uitgangspunt is uitvaartzorg waarin de mens centraal staat en waarin keuzevrijheid bovenaan staat. Niet gericht op verkoop van producten, maar op het begeleiden en faciliteren van mensen die afscheid nemen. Wij niet uit zijn op grote winsten, werken niet met verkooptargets en provisies en hebben geen vaste afspraken met leveranciers. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit in onze begeleiding van nabestaanden, voor het ondersteunen en toerusten van kinderen, jongeren en volwassenen, voor hen die afscheid nemen.

Werkgebied Uitvaartzorg Steenwijk

Wij zijn u graag van dienst in Steenwijk en de wijde regio. Wij werken bijvoorbeeld ook in Oldemarkt, Blokzijl, Havelte, Vledder en Diever en andere plaatsen in de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

 

Vrijblijvend advies

Zoekt u uitvaartbegeleiding die past bij u en uw situatie? Maak kennis met ons en onze werkwijze en vraag een vrijblijvend oriëntatie gesprek aan.  Of neem telefonisch contact met ons op.

Neem contact met ons op