Haaksma & de Haan Uitvaart ook in Steenwijk!

Als professionele uitvaartvrouwen met een sociaal hart bieden wij een unieke en persoonlijke uitvaartzorg, die aansluit bij het leven van overledene en nabestaanden. Rustig, inlevend en zorgzaam werken wij samen met u aan een waardig en passend afscheid.

Onafhankelijke, kleinschalige en persoonlijke uitvaartzorg

Bij Haaksma & de Haan Uitvaart staat u centraal. Onze werkwijze geeft u de ruimte om tot uzelf te komen en een mooi persoonlijk afscheid voor te bereiden, dit geldt zowel voor een begrafenis of een crematie. Veel is mogelijk, door onze onafhankelijkheid zijn wij niet gebonden aan vaste afspraken, waardoor uw keuzevrijheid optimaal gewaarborgd is.

Werkgebied

In ons werk zijn wij niet gebonden aan een vaste plaats of regio. Als gevolg van de vele mond tot mond reclame kennen wij een breed werkgebied. Naast Steenwijk werken wij in (Zuidwest) Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Wij werken o.a. in:

Steenwijk – Blokzijl – Oldemarkt – Vledder – Wolvega- Heerenveen – Oranjewoud – Akkrum – Gorredijk –  Jubbega – Drachten – Joure – Oudehaske -Sneek – Bolsward – Balk – Wommels – Harlingen – Franeker- Leeuwarden