Reviews

Onderstaande reviews zijn spontane reacties van mensen voor wie wij een uitvaart hebben verzorgd. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, want wij doen ons werk met veel aandacht en passie.

Wilt u ook een review op deze website achterlaten?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gonneke Haaksma en Berber de Haan


Niet alledaags afscheid

Toen onze broer, zoon en vriend Sander overleed, zochten we een uitvaartondernemer die mee kon denken bij het verzorgen van een niet alledaags afscheid. Op basis van een goede referentie kwamen we terecht bij Haaksma & De Haan.

En bij hen we vonden wat we graag wilden: een meedenkende en creatieve uitvaartverzorger die precies aanvoelde wat belangrijk voor ons was. Die betrokken meedacht en echt iets toevoegde aan de invulling van Sander zijn bijzondere laatste wensen. Dat maakte het afscheid zeer persoonlijk en ondanks ons grote verdriet, tot een mooie en ontspannen bijeenkomst waarvan iedereen achteraf zei: dit was Sander, zo zou hij het hebben gewild.

Namens Sander zijn nabestaanden heel veel dank voor jullie bijzondere bijdrage.

Lieuwe Krol


Goed verzorgd

Het was allemaal heel goed verzorgd en begeleid prima gedaan allemaal.
We hebben mooi afscheid kunnen nemen van onze moeder.

Gonnie Wissema,
Leo Wissema


Liefdevolle begeleiding

Beste Berber en Gonneke,

Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor de liefdevolle begeleiding na het overlijden van mijn man, onze vader, onze grootvader.

Het is helemaal gegaan zoals wij dat voor ogen hadden, persoonlijk en intiem.
Hierdoor kijken wij toch met een warm gevoel terug op deze moeilijke tijd.

Roelie, Rein, Jolien en kleindochters


Respectvol

Wij werden op een respectvolle manier begeleid, het voelde vertrouwd en het afscheid ging in een ontspannen sfeer ondanks ons grote verdriet.

Leny Knijpstra-Jager