Gonneke en Berber

Gonneke Haaksma en Berber de Haan zijn twee ervaren uitvaartvrouwen met een brede levenservaring en eenzelfde kijk op het omgaan met de dood. Beiden hebben als doel een persoonlijke uitvaartbegeleiding te bieden met veel aandacht en tijd voor afscheid en ruimte voor eigen inbreng.

Gonneke en Berber werken in Friesland, de kop van Overijssel en Zuidwest Drenthe rondom plaatsen als Steenwijk, Meppel, Wolvega, Heerenveen, Joure, Sneek en Bolsward. Voor dit brede werkgebied hebben zij de krachten gebundeld. Samen versterken zij hun kwaliteit van uitvaartbegeleiding.

gonneke-haaksmaGonneke Haaksma

Mijn ervaring met de uitvaart van een dierbare,  waar in korte tijd alles moest worden beslist en amper ruimte was voor eigen inbreng, heeft mij in 2008 bewogen om uitvaartbegeleider te worden. Ik besloot al mijn kennis en inzicht te gaan gebruiken voor het begeleiden van een persoonlijk en passend afscheid.

Lees meer

berber-de-haan

Berber de Haan

Mijn overstap naar het werken als uitvaartbegeleider is een keuze op latere leeftijd geweest. Een keuze die ik volledig met het hart heb gemaakt met het doel om in de uitvaartbranche meer openheid te scheppen en nieuwe mogelijkheden aan te bieden.

 Lees meer